Close
Promoţie! Camera 4-in-1 full HD 1080P Sony Jovision JVS-A83-DF Mareste

Camera 4-in-1 full HD 1080P Sony Jovision JVS-A83-DF

JVS-A83-DF

Nou

Tehnologie multistandard: poate fi folosita in modul analog, AHD, CVI sau TVI. Rezolutie: 1080P/960H. Senzor Sony. Leduri IR Array: 10µ x 24PCS. Distanta IR: 20M. Incorporata lentila: 3.6mm/F2.0.

Mai multe detalii

IN STOC

85,00 Lei

124,00 Lei

-31.4516%

Pretul include TVA. Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 85 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 85 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,70 Lei.


Date tehnice

Rezolutie2MP - 1080p
Tip lentilaLentila fixa
Distanta IR20m
Accepta SD CardInterior
Functie POENu
Tip carcasaDome
Tip mediuInterior

Mai multe informații

Camera 4-in-1 full HD 1080P Sony Jovision JVS-A83-DF

Specificatii:

Tehnologie multistandard: poate fi folosita in modul analog, AHD, CVI sau TVI

DSP + Senzor: V30E+IMX323

Rezolutie: 1080P/960H

Senzor Sony 1/3" 2.0MP CMOS, cu filtru IR-Cut

Leduri IR Array: 10µ x 24PCS

Distanta IR: 20M

Incorporata lentila: 3.6mm/F2.0

Filtru IR-cut si comutare automata zi/noapte

Multiple functii pentru o imagine cat mai buna si mai clara: 2D DNR, DWDR, iluminare scazuta, Sense-up

Carcasa: metal

Alimentatorul nu este inclus.

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusiv soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

D-WDR sau Digital Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

DNr-camere-multistandard.jpg

Recenzii

Our Pledge

No Hassle Buying

  • Free Shipping
  • Free Returns
  • 100% Satisfaction

Customers Love Us

  • "Excellent products and excellent service." - Josephine
  • "Excellent value. High quality products at reasonable prices." - Warren
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "You're the best! Thank you!" - Tatiana

Recenzii

Scrie-ți părerea!

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Camera 4-in-1 full HD 1080P Sony Jovision JVS-A83-DF

Camera 4-in-1 full HD 1080P Sony Jovision JVS-A83-DF

Tehnologie multistandard: poate fi folosita in modul analog, AHD, CVI sau TVI. Rezolutie: 1080P/960H. Senzor Sony. Leduri IR Array: 10µ x 24PCS. Distanta IR: 20M. Incorporata lentila: 3.6mm/F2.0.

30 alte produse în aceeași categorie

Close